MINI bilservice och verkstad i Halmstad

Behöver din kära MINI ett verkstadsbesök en bilservice i Halmstad? Det är av högsta vikt att sköta din service på din bil och att man gör det på en auktoriserad MINI verkstad. Vi är återförsäljare för MINI och har allt som passar just din MINI. Att lämna in din MINI på vår verkstad skall kännas tryggt då vi är helt säkra på vi erbjuder rätt däck, rätt olja och rätt torkarblad till din MINI. Du behöver följa serviceintervallerna och åka till en auktoriserad verkstad för att du skall behålla din nybilsgaranti och rostskyddsgaranti på din MINI. 

Det är viktigt att du tar hand om din bil och sköter din service på din bil. För att alla dina garantier skall gälla på din bil behöver du serva den på en auktoriserad verkstad. Vi finns här för att hjälpa dig hålla koll på när och vad som behövs göra på din bil. Tänk på att vara ute i god tid och planera när din bil skall in, det gör det enklare för dig att hitta en tid som passar.

 

Fyll i formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan till vår verkstad. Du kan fråga om vad som helst rörande din bil så hjälper vi dig.

När vi mottagit din förfrågan kommer vi att kontakta er och komma överens om tid och datum ifall det gäller bokning av service. Vår målsättning är att ringa upp er senast klockan 10 nästkommande vardag.

 

Bendt Bil Verkstad i Halmstad - Inte dyrare, bara bättre. Kompromissa inte med din säkerhet när det kommer till din bil.

Boka service för din MINI