Garantier vid köp av begagnad bil?

Att köpa bil från bilhandlare skall göra det tryggare för dig som kund med ditt bilköp. Tack vare vi är en auktoriserad bilhandlare kan vi erbjuda seriösa och trygga bilgarantier för dig som kund.

Så vilka garantier erbjuder vi vid köp av begagnad bil?

Garantier enligt Motorbranschens Riksförbund

Att vara anslutna till MRF var för oss en självklarthet då det visar på seriöshet och att vi är ärliga mot våra kunder. I och med att vi är medlemmar i MRF så är vi bunda med att alltid erbjuda garantier på de bilar vi säljer om inget att uppges.

MRF har skapats för att du som kund skall kunna känna dig trygg när du handlar från en handlare som är ansluten till MRF.

Nedan garantier gäller vid bilhandel från en ansluten bilfirma.

Sex månaders MRF-garanti gäller på bilar som är högst 36 månader och gått maximalt 5.000 mil.
Tre månaders MRF-garanti gäller på bilar som är högst 72 månader och gått maximalt 10 000 mil.

Läs mer om MRFs garantier

 

BMW PREMIUM SELECTION

BMW Premium Selection - 1 år eller 2000mil garanti.

Som auktoriserad BMW handlare så får du alltid garanti på din begagnade BMW om den är under 5 år gammal och har rullat mindre än 12 000mil.

Detta kan bara erbjudas av auktoriserade BMW handlare och vi rekommenderar därför att du inte handlar en BMW från en icke auktoriserad BMW handlare då denna garantin aldrig kan erbjudas där.

När du köper en BMW Premium Selection bil har din bil varit igenom grundliga 360 graders kontroll.

2 år fri service

Finansierar du din BMW Premium Selection BMW genom BMW Financial Services erbjuds du fri service i 2 år eller 4 000 mil (beroende på vad som kommer först). Detta gäller oavsett om bilen har passerat garantin för 3 års fri service.

Rabatt på försäkringen

I och med att BMW orginalförsäkring vet att din bil är en BMW Premium Selection bil så får du även rabatter på din försäkring.

Det betyder att köpa en BMW Premium Selection inte bara gör att du kan känna dig tryggare med längre garanti, utan du sparar även pengar genom att du får 2 års fri service vid finansiering och även billigare försäkring genom BMW Orginalförsäkring.

Läs mer om BMW Premium Selection

 

MINI NEXT - EVIGT UNG MED FRI SERVICE.

Bilarna som ingår i vårt MINI NEXT sortiment är inte vilka som helst - det är de bästa bilarna som existerar på marknaden. Vi har valt ut dom med omsorg, de är max 5 år gamla och har aldrig gått längre än 12 000 mil. Det har skötts minutiöst av sin tidigare ägare, servats regelbundet och i de fall det behövts, reparerats med MINI Originaldelar. Varje bil är noggrant kontrollerad och säljs alltid med en omfattande 12-månadersgaranti.

Om du köper en begagnad MINI Next-bil och finansierar den med ett MINI Billån, så får du två års fri service och vi erbjuder även en smart försäkring.Följande förutsättningar ger dig Fri Service i 2 år eller upp till 4 000 mil:
- Bilen är MINI Next-certifierad
- Finansiering via MINI Financial Services
- Lägsta kreditbelopp 30.000 kr över minst 24 mån.

Denna garanti kan endast erbjudas av auktoriserade handlare. Därför rekommenderar vi att du handlar enbart av auktoriserade handlare.

 

Begagnat by Hyundai

Begagnat by Hyundai - 3 år garanti

Det skall vara tryggt att köpa en begagnad Hyundai. Därför skall du köpa den hos en auktoriserad återförsäljare som kan erbjuda Begagnat by Hyundai garantin. Detta är en garanti som bara kan erbjudas av auktoriserade handlare och därför avråder vi er att köpa Hyundai från icke auktoriserade handlare.

Begagnat by Hyundai gäller på alla bilar som är under 9 år gammal och har gått mindre än 14 000mil.

För att denna garanti skall gälla så har alla berörda Hyundai bilar gått igenom en grundlig kontroll av bilen och även gått igenom Hyundais orginal underhållsservice innan den kommer i dina händer.

Läs mer om Begagnat by Hyundai

Wroom wroom...! 🚗