Köpa tjänstebil i Halmstad

Bendt bil är en stor leverantör av tjänstebilar med kunder i hela Sverige. Vi har smarta och flexibla helhetslösningar för att uppfylla era behov av leasing av bil till ert företag.

När det kommer till tjänstebil i Halmstad så har vi några utav de mest erfarna företagsförsäljarna. På personbilssidan så har vi Mats Petersson som har över 30 års erfarenhet inom försäljning och är specialist på att hitta rätta lösningar till dig och ditt företag. På transportbilssidan sitter Rony Olandersson och Jimmy Olsson som tillsammans också har över 30 års erfarenhet.

Tack vare den fullservice anläggning vi har så kan vi tillsammans underlätta bilägandet för er som företag samt era förare.

Medlem i Företagarna?

Är du medlem i Företagarna så har du extra rabatter om du väljer en BMW. Detta genom Företagarnas Ram-avtal framtaget tillsammans med BMW speciellt för Företagarnas medlemmar.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka förmåner du har som medlem i Företagarna om du funderar på att välja en BMW som nästa tjänstebil.

Vi har elektrifierade bilar för omgående leverans!

BMW 520d Touring Connected

Inkl. Sport Line, Comfortpaket, Navigation och Dragkrok.

Från 8.5 prisbasbelopp.

Förmånsvärde från 2.681 kr/mån

Företagsleasing från 2.892kr/mån

BMW 330e Sedan Plug-In Hybrid Connected

Verklig räckvidd upp till 58km enligt WLTP

Är du eller ditt företag intresserade av elektrifierade bilar? Vi har bilar för omgående leverans. 

Förmånsvärde från 1.623 kr/mån

Företagsleasing från 3.063 kr/mån

BMW 530e Sedan Plug-In Hybrid Connected

Verklig räckvidd upp till 56km enligt WLTP

Är du eller ditt företag intresserade av elektrifierade bilar? Vi har bilar för omgående leverans.

Förmånsvärde från 1.957 kr/mån

Företagsleasing från 3.403 kr/mån

Ta kontakt med oss

Är du i behov av tjänstebil så hjälper vi dig gärna att hitta exakt den rätta bilen för dig. Med våra erfarna säljare på tjänstebilssidan så hittar vi alltid den bästa och mest ekonomiska lösningen för dig som förare och ditt företag.

Vi har förmånen att kunna erbjuda BMW, MINI, Hyundai, Opel, Opel Transportbilar och Isuzu till ditt företag. Oavsett vilken typ av bil du och ditt företag är i behov av så kan vi på Bendt Bil hjälpa dig med detta.

Vi har erfarenhet från alla olika sorters företagslösningar, företag som plockar ut över 50 bilar per år men även den enskilda företagaren som byter var tredje år. Detta gör att vi alltid hittar den lösning som passar dig och ditt företag bäst.

 

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi er gärna!