Köpa tjänstebil i Halmstad

Bendt bil är en stor leverantör av tjänstebilar med kunder i hela Sverige. Vi har smarta och flexibla helhetslösningar för att uppfylla era behov av leasing av bil till ert företag.

När det kommer till tjänstebil i Halmstad så har vi några utav de mest erfarna företagsförsäljarna. På personbilssidan så har vi Mats Petersson som har över 30 års erfarenhet inom försäljning och är specialist på att hitta rätta lösningar till dig och ditt företag. På transportbilssidan sitter Rony Olandersson och Jimmy Olsson som tillsammans också har över 30 års erfarenhet.

Tack vare den fullservice anläggning vi har så kan vi tillsammans underlätta bilägandet för er som företag samt era förare.

Ta kontakt med oss

Är du i behov av tjänstebil så hjälper vi dig gärna att hitta exakt den rätta bilen för dig. Med våra erfarna säljare på tjänstebilssidan så hittar vi alltid den bästa och mest ekonomiska lösningen för dig som förare och ditt företag.

Vi har förmånen att kunna erbjuda BMW, MINI, Hyundai, Opel, Opel Transportbilar och Isuzu till ditt företag. Oavsett vilken typ av bil du och ditt företag är i behov av så kan vi på Bendt Bil hjälpa dig med detta.

Vi har erfarenhet från alla olika sorters företagslösningar, företag som plockar ut över 50 bilar per år men även den enskilda företagaren som byter var tredje år. Detta gör att vi alltid hittar den lösning som passar dig och ditt företag bäst.

 

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi er gärna!


Wroom wroom...! 🚗