Välkommen till Bendt Bil bloggen!

När du ska köpa ny bil eller besöka verkstaden för att din bil krånglar kan det vara ofta man söker sig till internet och letar svar. Vi hoppas att denna blogg skall samla på sig massor med nyttigt som du kan läsa på inför ditt bilköp eller inför ditt verkstadsbesök.

Vi vill att du ska kunna läsa om olika bilmodeller, de bästa bilköpen just nu, och vad man ska tänkta på vid bilköp.

Vi tänker också skriva om vår verksamhet, personerna bakom verksamheten samt bilbranschen i sin helhet.

Bendt Bil blir återförsäljare för Maxus elbilar

Publicerad 2019-11-13

I dagarna blev det klart att vi kommer att börja sälja elbilsmärket Maxus. I dagsläget består Maxus portfölj av transportbilar på el-dift som tar dig cirka 20 mil. Vi är stolta över att även få presentera detta bilmärke och glada att redan kunna erbjuda våra transportbilskunder ett alternativ inom eldrift.


Oktober - Försäljningsrekord & BMW störst i Halmstad

Publicerad 2019-11-01

Nu var oktober slut och vilken månad det blev för Bendt Bil. Under månaden presenterades att vi är ny återförsäljare för Koenigsegg. På begagnade delar var de första hela månaden vi var live på Bildelsbasen och det resulterade i ett försäljningsrekord, 30% över tidigare rekord! BMW är även efter oktober månad även största personbilsmärket i Halmstad vilket vi är ödmjukt stolta över!


Bendt Bil blir Koenigsegg återförsäljare

Publicerad 2019-10-07

– Bendt Bil är ödmjukt stolta över att få representera Koenigsegg, regionens och Sveriges stolthet. Vi är övertygade om att både våra befintliga och nya kunder kommer att uppskatta denna komplettering av utbudet. Närheten till fabriken gör att Koenigsegg kommer att ha en extra plats i Bendt Bils hjärta. Liksom Koenigsegg är Bendt Bil familje- och ägarlett vilket gör att samarbetet känns enormt inspirerande säger Bengt-Erik Johansson, vd.


Premiär för nya BMW 1-serie och 3-serie Touring

Publicerad 2019-09-30

I helgen hade vi premiär för två av våra storsäljare i BMW-ledet. Nämligen BMW 1-serie och 3-serie Touring, och vilken lyckad helg det blev! Vi vill tacka alla som kom och vi ser fram emot att många av er ska få köra dessa skönheter som era egna bilar! :-)


Tips vid köp av begagnad bil

Publicerad 2019-03-21

Tips vid köp av begagnad bil! Ska du köpa begagnad bil? Då finns det en del saker man borde tänka på innan, under och efter köpet! Här i detta inlägg tänkte vi berätta om några av dessa tipsen.


Hur ser bilbranschen ut idag?

Publicerad 2019-03-02

Senaste året har det hänt ganska mycket i bilbranschen som kan ha gjort att du som konsument undrar vad, och när du skall köpa en ny bil. Jag tänkte att i detta inlägg gå igenom några frågor som vi fått senaste tiden av er kunder i bilhallen.