Premiär för nya BMW 1-serie och 3-serie Touring

2019-09-30
I helgen hade vi premiär för två av våra storsäljare i BMW-ledet. Nämligen BMW 1-serie och 3-serie Touring, och vilken lyckad helg det blev! Vi vill tacka alla som kom och vi ser fram emot att många av er ska få köra dessa skönheter som era egna bilar! :-)

Nya BMW 1-serie

Så vad har vi för nytt på nya BMW 1-serie?

Nya BMW 1-serie har fått ett ordentligt lyft gentemot sin föregångare. Den är både högre och bredare än sin föregångare. Kortare överhäng på hjulen gör att bilen blir enklare att manövrera samt parkera.

Invändigt så har bilen fått ett helt nytt utseende där med. Startknapp är flyttad till sidan om växelspaken. Nya infotainment systemet och nytt utseende på färddatorn.

Bilen har även invändigt blivit större med mer benutrymme både bak och fram, men även 20l mer utrymme i bagaget,

Det finns även möjlighet att för första gången få elektrisk baklucka samt panoramaglastak på 1-serien!

Välkommen in och provkör denna fantastiska bil!

Nya BMW 3-serie Touring

Det var även premiär för den efterlängtade BMW 3-serie Touring!

Vi har ju fått känna på att köra BMW 3-serie sedan tidigare i år men nu var det premiär för den lite större Touring, och man kan säga körkänslan sitter där fortfarande. Vilken bil!

BMW 3-serie har varit ledande i sin klass när det gäller prestanda och körglädje. Denna generation höjer det ännu en nivå! Med sitt nya infotainment och större utrymme i kupén har vi en riktig vinnare både för familjen och tjänstebilsåkarna!

Välkommen in och provkör denna skönhet redan idag!

Wroom wroom...! 🚗