MINI Privatleasing hos Bendt Bil i Halmstad

MINI TO GO.

Med MINI TO GO Privatleasing blir det enkelt för dig att köra MINI. Med Service Inclusive upp till 4000 mil och utan att behöva betala kontantinsats kan du njuta av din bil i 36 månader. Därefter lämnar du tillbaka din MINI och väljer en ny.

Du kan välja vilken MINI du vill ur vårt breda modellprogram.

Se vilka MINI det finns att välja mellan vid privatleasing

 

MINI Service Inclusive.

Med MINI Service Inclusive behöver du inte oroa dig för underhållskostnader. Du får ordinarie service i enlighet med bilens intervallsystem under 36 månader upp till 4000 mil, utan några extra kostnader. Service sker hos din auktoriserade MINI återförsäljare/verkstad i Sverige.

MINI Originalförsäkring.

Med din nya MINI har du två olika valmöjligheter. Det enklaste och mest förmånliga är att teckna en leasingförsäkring från MINI Orginalförsäkring, vilket ger dig en fast premie under hela kontraktstiden. Smidigt och enkelt då du som kund mottar en samlad faktura för både leasinghyra och försäkringspremie.

Om du inte väljer att teckna försäkringen ovan är din nya MINI alltid försäkrad i två veckor, kostnadsfritt, genom en så kallad ”Rulla-ut” försäkring när du finansierar den med BMW Financial Services. Efter två veckor får du välja om du vill fortsätta med MINI Orginalförsäkring till en extra förmånlig premie som baseras på din ålder.

 

Skötsel av leasingbil.

Genom att sköta om din MINI och lämna in den på service i enlighet med bilens intervallsystem kan du undvika onödiga kostnader vid kontraktets slut. När bilen indikerar att det är dags för service bokar du en tid och lämnar in den hos din återförsäljare, sedan tar vi hand om resten. För att det ska vara enklare för dig att hålla reda på vad normalt slitage innebär får du en återlämningsguide kort efter att du har hämtat ut din nya MINI.

I MINI TO GO INGÅR:

  • 0 kronor kontantinsats, inget restvärde
  • MINI Service Inclusive upp till 36 månader/4000 mil
  • 2 veckors fri Rulla-Ut försäkring

Fördelar med Privatleasing

Trygghet i din budget

Med privatleasing samlar du finansiering, värdeminskning och service i en enda månadskostnad. Detta ger dig en tydlig överblick av dina utgifter. Det enda du betalar vid sidan av är försäkring, skatt och bränsle. Resultatet är trygghet i din budget.

Möjlighet att byta bil oftare

Med privatleasing har du en bil under en avtalad period med en begränsad körsträcka. Efter avtalstiden lämnar du tillbaka bilen eller väljer en ny. Du har därför möjlighet att byta bil oftare.

Inga bekymmer över värdeminskning och försäljning

När du väljer privatleasing behöver du inte oroa dig för värdeminskningen av bilen då du inte står som ägare. Detta ingår redan som en förmån i månadskostnaden. När avtalstiden löper ut kan du därför återlämna bilen utan att behöva oroa dig för restvärde eller försäljning.

Ny bil – utan stora lån

En av de bästa fördelarna med privatleasing är att du får en helt ny bil till en låg uppläggningsavgift. Det innebär att du kan vara ute och köra på en gång utan låna onödiga summor på banken eller hos din återförsäljare.