Att köpa bil

Start / Våra Bilar / Att köpa bil

Att köpa bil

När du skall köpa bil finns det många olika alternativ att välja mellan. Att köpa bilen hos en auktoriserad bilhandlare gör det lite enklare. Vi finns här för att hjälpa dig med alla dessa frågor. När du startar processen med att köpa en bil hos oss så gäller det först att hitta en bil du är intresserad av, och vi hjälper dig gärna att hitta en bil efter just dina behov och krav.

 

Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig och ditt bilköp. 

Finansiering

Det är inte ofta man betalar av en bil direkt och i längden brukar det vara smartast och löna sig mest att finansiera ditt bilköp.

Vi hjälper dig med att finansiera ditt bilköp om så behövs. Vi arbetar med flera olika finansbolag och kan därför erbjuda dig en förmånlig ränta vid lån av pengar. Det gör att du kan lägga upp en avbetalning på bilen under flera år och på så sätt hålla en låg men ändå rimlig månadskostnad på din nya bil.

 

Ett exempel på hur ett sådant upplägg hade sett ut:

Bilpris: 299 000kr

Kontantinsats: 20% (59 800kr)

Antal månader: 60

Ränta: 3,95%

Månadskostnad: 4 400kr

Vi har direktkontakt med finansbolagen och kan på så sätt få svar på en kreditansökan medans du väntar i bilhallen.

Inbytesbil

Vi på Bendt Bil betraktar oss som riktiga bilhandlare och tar därför emot alla märken och modeller i inbyte. Har du en bil som är godkänd på besiktningen och är i körbart skick så kan du byta in denna bilen hos oss.

Hittar du en bil du är intresserad av och har en bil i inbyte så är det bara att kontakta någon av våra säljare så hoppas vi att vi kan komma överrens om ett mellanpris.

Försäkring

Som en auktoriserad bilhandlare arbetar vi även med försäkringsbolag som kan erbjuda en prova på försäkring när du handlar bil hos oss. Denna bjuder försäkringsbolagen på under en bestämd tid och därefter får du ett rabatterat prisförslag på att förlänga märkesförsäkringen som vi erbjuder.

Dessa märkesförsäkringar har oftast fördelar och är anpassad för just det bilmärket du kör.

Bilar i lager

Sök och hitta snabbt bilen ni söker

Boka service

Vi bekräftar er service inom 24 timmar

Bokningsformulär

Lär känna Bendt Bil

Bendt Bil i Halmstad är en av Sveriges mest kompletta bilanläggningar. På 34,000 kvadratmeter hittar du allt från 5 nybilsmärken, över 200 begagnade bilar, reservdelsbutiker, bilverkstad, skadeverkstad, lackering, rekonditionering och bildemontering.

Bli en del av Bendt Bil familjen du också    Bendt bil

  • Kristinehedsvägen, Box 313,
    301 08, Halmstad
  • 035-10 40 50
  • info@bendtbil.se

Öppettider

Verkstad & Service
Mån - Fre: 07:00-17:00

Skadeavdelning 
Mån - Fre: 07:00-17:00

Begagnade delar 
Mån - Fre: 07:30-16:30

Butik
Mån - Fre: 07:00-17:00

Bilförsäljning
Mån - Fre: 09:30-18:00
Lör: 10:.00 - 13:00

Om Bendt Bil

Hos Bendt Bil i Halmstad hittar ni ett av marknadens bredaste och starkaste sortiment av begagnade och nya bilar. Bendt Bil är ett familjeföretag som grundades 1998 av familjen Bendt. Bendt Bil säljer idag flest begagnade bilar i hela Halland.