BMW Service och Verkstad

Start / Bendt Bil Verkstad / BMW Service och Verkstad


BMW Service och Verkstad

Välkommen till din auktoriserade BMW Service och Verkstad i Halmstad.

 

Är du i behov utav att serva din BMW eller din BMW behöver besöka verkstaden så finns vi här för dig. Hela vårt BMW team med erfarna kundmottagare och mekaniker finns till ditt förfogande hos oss på Bendt Bil. Att vara en BMW ägare är något det finaste man kan vara och därför vill man inte kompromissa med kvalitén när det kommer till service eller reservdelar.

 

Vid minsta frågor om din BMW så tveka in att ta kontakt med oss. Fyll gärna i formuläret nedan, ifall det är akut slå oss en signal på 035-10 40 50.BMW Value Service

BMW Value Service är ett skräddarsytt program för utvalda BMW modeller för att kunna erbjuda fantastiska priser. Så även fast den fantastiska Fri Servicen på tre år har gått ut, som ingår på alla nya BMW, så kan du få mer för dina pengar om du går till en auktoriserad BMW verkstad. Det innebär att du får högsta kvalite till konkurrenskraftiga priser när din bil tas hand om, även om den är äldre än 3 år.

 

Det finns flera olika paket som är prispressade för dig som BMW ägare, bland annat:

 • BMW Oljeservice
 • Batteribyte
 • BMW Service
 • Byte av mikrofilter
 • Desinficinering av klimatanläggning
 • Bromsbelägg fram inkl. sensor

 

Är din BMW i behov av verkstad eller service så ta kontakt med oss nedan.

Lär känna Bendt Bil

Bendt Bil i Halmstad är en av Sveriges mest kompletta bilanläggningar. På 34,000 kvadratmeter hittar du allt från 5 nybilsmärken, över 200 begagnade bilar, reservdelsbutiker, bilverkstad, skadeverkstad, lackering, rekonditionering och bildemontering.

Bli en del av Bendt Bil familjen du också  Bendt bil

 • Kristinehedsvägen, Box 313,
  301 08, Halmstad
 • 035-10 40 50
 • info@bendtbil.se

Öppettider

Verkstad & Service
Mån - Fre: 07:00-17:00

Skadeavdelning 
Mån - Fre: 07:00-17:00

Begagnade delar 
Mån - Fre: 07:30-16:30

Butik
Mån - Fre: 07:00-17:00

Bilförsäljning
Mån - Fre: 09:30-18:00
Lör: 10:.00 - 13:00

Om Bendt Bil

Hos Bendt Bil i Halmstad hittar ni ett av marknadens bredaste och starkaste sortiment av begagnade och nya bilar. Bendt Bil är ett familjeföretag som grundades 1998 av familjen Bendt. Bendt Bil säljer idag flest begagnade bilar i hela Halland.