BMW

Start / BMW

BMW hos Bendt Bil

Vi är stolta att representera ett av Halmstads mest populäraste märken, och att få erbjuda våra kunder detta fantastiska märke.

Följ med i denna film och träffa våra duktiga säljare och lär känna BMW. Se bilarna åka i Halmstadmiljöer och stärk den enorma "vill ha" känslan som BMW för med sig.Varför BMW?

BMW grundades 1916 och har sedan dess producerat flygmotorer, motorcyklar och sedan bilar. Idag har BMW en position som ett av de mest respekterade bilmärkena i världen.

BMW är måna om miljön och är ledande inom Dow Jones Sustainability Index tack vare just detta. Visste du att man återvinner 98% av en BMW 3-serie? Eller att bara 4 gram överflödig materia används vid production av en BMW 3-serie? Det är just detta som gör att BMW är nummer ett på Dow Jones Sustainability Index.

Körglädje är det ledande ordet inom BMW och perfekta sättet att beskriva känlsan när du kör en BMW.

BMW's modellprogram växer år efter år, just för att kunna möta fler behov på marknaden. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt modell och utrustning för just dina behov!

 

BMW Orginal Försäkring

När du köper en ny eller begagnad BMW hos oss så bjuder vi på en Rulla-ut försäkring i två veckor. Efter tvåveckorsperioden får du rabatt på försäkringen i ett helt år. Du får alltid snabb hjälp av erfarna experter hos en auktoriserad verkstad och villkoren är generösa. Självklart kan du köpa märkesförsäkringen också om du redan äger en BMW. Vill du veta mer? Fråga en av våra säljare eller läs mer här om BMW Originalförsäkring.

 

BMW Financial Services

BMW har även sitt egna finansbolag som hjälper dig att förverkliga din bildröm. Här kan du finansiera såväl nya och begagnade BMW på ett enkelt sätt. Vi sköter all administration på plats och du kan få ditt kreditbesked direkt i hallen.

Läs mer om BMW Financial Services

BMW i Halmstad, Halland

Vi blev återförsäljare för BMW 2007 och under 2015 så byggde vi en ny BMW hall. Att BMW är en populär bil i Halmstad är lätt att se när man kollar på marknadsandelar. Bendt Bil i Halmstad har en av Sveriges högsta marknadsandelar på BMW och det har vi endast att tacka Halmstadfolket för.

Varje år har vi vår uppskattade BMW golf ute på Halmstads Golfklubb som är mycket uppskattad. Den spelas sista helgen i maj så anmäl dig i tid varje år.

Köpa begagnad BMW

Söker du begagnad BMW 1-serie, 3-serie eller 5-serie? Vi kan erbjuda ett stort utbud av begagnade BMW till mycket förmånliga priser. Som auktoriserad BMW handlare kan du känna dig trygg när du handlar begagnad BMW hos oss.

 

BMW Premium Selection

Vi kan även erbjuda BMW Premium Selection på BMW bilar som är yngre än 5 år och har rullat mindre än 12 000 mil. Detta innebär att du får 12 månaders garanti och även bytesrätt på din BMW ifall något skulle hända inom ett år.

Läs mer om BMW Premium Selection

 

BMW Value Service

För att kunna behålla alla garantier på din begagnade BMW så behöver du behålla  din BMW 100% BMW. Därför har BMW skapat BMW Value Service för att kunna hjälpa dig med detta. BMW Value Service är ett skräddarsytt serviceprogram för utvalda BMW modeller - inte dyrare, bara bättre.

Läs mer om BMW Value Service

Modellutbud från BMW

Köpa BMW

Vi hjälper dig att hitta rätt BMW för dina behov

Har du några frågor gällande BMW så tveka inte att kontakta någon utav våra säljare. Vi kan hjälpa dig både som privatperson och företag att hitta den bästa lösningen för ett enkelt och smart bilägande med BMW.

Vill du provköra någon av dessa modeller? Boka din provkörning här


Tobias Kron
Säljare BMW

E-mail: Tobias.Kron@bendtbil.se

Tel: 035-10 40 78


Fredrik Johansson
Product Genius BMW

E-mail: fredrik.johansson@bendtbil.se


    Bendt bil

  • Kristinehedsvägen, Box 313,
    301 08, Halmstad
  • 035-10 40 50
  • info@bendtbil.se

Öppettider

Verkstad & Service
Mån - Fre: 07:00-17:00

Skadeavdelning 
Mån - Fre: 07:00-17:00

Begagnade delar 
Mån - Fre: 07:30-16:30

Butik
Mån - Fre: 07:00-17:00

Bilförsäljning
Mån - Fre: 09:30-18:00
Lör: 10:.00 - 13:00

Om Bendt Bil

Hos Bendt Bil i Halmstad hittar ni ett av marknadens bredaste och starkaste sortiment av begagnade och nya bilar. Bendt Bil är ett familjeföretag som grundades 1998 av familjen Bendt. Bendt Bil säljer idag flest begagnade bilar i hela Halland.