Företagsleasing

Start / Företagsleasing

Företagsleasing

Bendt bil är en stor leverantör av tjänstebilar med kunder i hela Sverige. Vi har smarta och flexibla helhetslösningar för att uppfylla era bilbehov i ditt företag.

När det kommer till tjänstebil i Halmstad så har vi några utav de mest erfarna företagsförsäljarna. På personbilssidan så har vi Mats Petersson och Ted Wiberg som tillsammans har över 30 års erfarenhet inom företagsförsäljning. På transportbilssidan sitter Rony Olandersson och Jimmy Olsson som tillsammans också har över 30 års erfarenhet.

Tack vare den fullservice anläggning vi har så kan vi tillsammans underlätta bilägandet för er som företag samt era förare.

Tjänstebil

Är du i behov av tjänstebil så hjälper vi dig gärna att hitta exakt den rätta bilen för dig. Med våra erfarna säljare på tjänstebilssidan så hittar vi alltid den bästa och mest ekonomiska lösningen för dig som förare och ditt företag.

Vi har förmånen att kunna erbjuda BMW, MINI, Hyundai, Opel, Opel Transportbilar och Isuzu till ditt företag. Oavsett vilken typ av bil du och ditt företag är i behov av så kan vi på Bendt Bil hjälpa dig med detta.

Vi har erfarenhet från alla olika sorters företagslösningar, företag som plockar ut över 50 bilar per år men även den enskilda företagaren som byter var tredje år. Detta gör att vi alltid hittar den lösning som passar dig och ditt företag bäst.

 

 

Helheten för ditt företag

Att kunna erbjuda Premium märket BMW och även kunna erbjuda transportbilar är väldigt unikt idag i Sverige, och för dig som företagare skapar det möjlighet att ha en återförsäljare till alla bilar i ditt företag. Detta skapar även möjligheter till extra rabattar och förmåner som god kund hos oss på Bendt Bil.

På eftermarknaden har vi en fullservice anläggning med allt från person- och lastbilsverkstad till en bildemontering där vi kan återvinna delar från inlösta bilar, just för att få den mest ekonomiska lösningen för ditt företag. Så när det kommer till alla dina bilar i företaget skulle du kunna ha en kontakt. Hur skönt låter inte det? 

 

 

Vill du att vi hjälper ditt företag eller dig som enskild förare med företagsleasing?

Fyll gärna i formulär nedan:

Lär känna Bendt Bil

Bendt Bil i Halmstad är en av Sveriges mest kompletta bilanläggningar. På 34,000 kvadratmeter hittar du allt från 5 nybilsmärken, över 200 begagnade bilar, reservdelsbutiker, bilverkstad, skadeverkstad, lackering, rekonditionering och bildemontering.

Bli en del av Bendt Bil familjen du också    Bendt bil

  • Kristinehedsvägen, Box 313,
    301 08, Halmstad
  • 035-10 40 50
  • info@bendtbil.se

Öppettider

Verkstad & Service
Mån - Fre: 07:00-17:00

Skadeavdelning 
Mån - Fre: 07:00-17:00

Begagnade delar 
Mån - Fre: 07:30-16:30

Butik
Mån - Fre: 07:00-17:00

Bilförsäljning
Mån - Fre: 09:30-18:00
Lör: 10:.00 - 13:00

Om Bendt Bil

Hos Bendt Bil i Halmstad hittar ni ett av marknadens bredaste och starkaste sortiment av begagnade och nya bilar. Bendt Bil är ett familjeföretag som grundades 1998 av familjen Bendt. Bendt Bil säljer idag flest begagnade bilar i hela Halland.