MINI

Start / MINI

Varför MINI?

Vad är det som får så många att bli kära i MINI? Köregenskaperna? Den nästan busiga känslan när du trampar ner gaspedalen? Kvaliteten, finesserna och funktionerna som annars bara finns i exklusiva sportbilar? Vi kan fortsätta att spekulera, men när du sätter dig bakom ratten är det bara en sak som räknas: MINI gör det roligt att köra bil igen.

 

Just nu får du nya MINI från 1.945 kr/mån inklusive finansiering, service och Pepperpaket. I Pepperpaketet ingår dimljus, belysningspaket, färddator, förvaringspaket, höjdinställning passagerare, klimatautomatik, MINI Excitement Package, regnsensor, velourmattor.

Ytterligare paket och extrautrustning väljer du efter eget behov. Finansiering sker via MINI Financial Services. Du avtalar körsträcka, hyr bilen av MINI Financial Services och lämnar efter avtalstiden tillbaka bilen till återförsäljaren. Förutsatt att bilen är utan anmärkning och att antal mil inte överstiger avtalad körsträcka, tillkommer inga kostnader. Läs mer på MINI-To-Go

 

Hjulen ute i hörnen och den perfekt avvägda balansen får bilen att ligga som en go-kart på vägen – och kännas som en go-kart när du kör. Eller rättare sagt; den har köregenskaper som en MINI. Dynamic Damper Control ser till att stötdämparna alltid är perfekt inställda, så att du har bästa möjliga kontroll. Elektroniken läser av bilens rörelser fyrahundra gånger i sekunden och anpassar stötdämparna. Vill du ha en mjukare, mer bränsleeffektiv åktur? Inga problem. Eller är du sugen på skarpare kurvtagning? Dynamic Damper Control ordnar det.

 

MINI Orginal Försäkring

När du köper en ny eller begagnad MINI hos oss så bjuder vi på en Rulla-ut försäkring i två veckor. Efter tvåveckorsperioden får du rabatt på försäkringen i ett helt år. Du får alltid snabb hjälp av erfarna experter hos en auktoriserad verkstad och villkoren är generösa. Självklart kan du köpa märkesförsäkringen också om du redan äger en MINI. Vill du veta mer? Fråga en av våra säljare eller läs mer här om MINI Originalförsäkring.

MINI i Halmstad, Halland

Under flera år har Halmstad varit Sveriges tätaste MINI stad. Vi på Bendt Bil har haft högst marknadsandel på MINI och det ser man även på gatorna i Halmstad. Under 2015 så byggdes en ny MINI hall som är värd att komma in och kolla på. Vår nya MINI ansvarige Simon Persson som startade 2016 ser mycket positivt på MINIs utveckling i Halmstad.

Vi har även vår populära MINI golf ute på Ringenäs Golfklubb i mitten på juli varje år. Där kan du vinna en MINI Cooper vid Hole-In-One. Så passa på att anmäla dig till denna.

Köpa begagnad MINI

Köpa begagnad MINI? Vi har ett stort utbud av begagnade MINI. Klicka här för att komma till vår bilsök och hitta en MINI som passar just er.

Modellutbud från Mini

MINI 3-dörrars

Från 157.500 kr
Privatleasing från 1.995kr/mån

Bygg din MINI

MINI 5-dörrars

Från 164.800 kr
Privatleasing från 2.095kr/mån

Bygg din MINI

MINI Countryman

Från 244.900 kr
Privatleasing från 2.975kr/mån

Bygg din MINI

John Cooper Works

Från 291.700 kr
Privatleasing från 4.215kr/mån

Bygg din MINI

MINI Clubman

Från 220.700 kr
Privatleasing från 2.945kr/mån

Bygg din MINI

MINI Cabrio

Från 227.700 kr

Bygg din MINI

Köpa MINI

Vi hjälper dig att hitta din nästa MINI

Här hittar ni våra MINI-säljare som kan allt och lite till om dessa bilar. Ni är varmt välkomna att kontakta oss om ni har frågor eller är intresserade av en MINI.

Vill du provköra någon av dessa modeller? Boka din provkörning här


Freddy Larsson
MINI Ansvarig

Tel: 035-10 06 54

Epost: Freddy.larsson@bendtbil.se


    Bendt bil

  • Kristinehedsvägen, Box 313,
    301 08, Halmstad
  • 035-10 40 50
  • info@bendtbil.se

Öppettider

Verkstad & Service
Mån - Fre: 07:00-17:00

Skadeavdelning 
Mån - Fre: 07:00-17:00

Begagnade delar 
Mån - Fre: 07:30-16:30

Butik
Mån - Fre: 07:00-17:00

Bilförsäljning
Mån - Fre: 09:30-18:00
Lör: 10:.00 - 13:00

Om Bendt Bil

Hos Bendt Bil i Halmstad hittar ni ett av marknadens bredaste och starkaste sortiment av begagnade och nya bilar. Bendt Bil är ett familjeföretag som grundades 1998 av familjen Bendt. Bendt Bil säljer idag flest begagnade bilar i hela Halland.