MINI

Start / MINI

Varför MINI?

Vad är det som får så många att bli kära i MINI? Köregenskaperna? Den nästan busiga känslan när du trampar ner gaspedalen? Kvaliteten, finesserna och funktionerna som annars bara finns i exklusiva sportbilar? Vi kan fortsätta att spekulera, men när du sätter dig bakom ratten är det bara en sak som räknas: MINI gör det roligt att köra bil ige

 

Hjulen ute i hörnen och den perfekt avvägda balansen får bilen att ligga som en go-kart på vägen – och kännas som en go-kart när du kör. Eller rättare sagt; den har köregenskaper som en MINI. Dynamic Damper Control ser till att stötdämparna alltid är perfekt inställda, så att du har bästa möjliga kontroll. Elektroniken läser av bilens rörelser fyrahundra gånger i sekunden och anpassar stötdämparna. Vill du ha en mjukare, mer bränsleeffektiv åktur? Inga problem. Eller är du sugen på skarpare kurvtagning? Dynamic Damper Control ordnar det.

 

MINI Orginal Försäkring

När du köper en ny eller begagnad MINI hos oss så bjuder vi på en Rulla-ut försäkring i två veckor. Efter tvåveckorsperioden får du rabatt på försäkringen i ett helt år. Du får alltid snabb hjälp av erfarna experter hos en auktoriserad verkstad och villkoren är generösa. Självklart kan du köpa märkesförsäkringen också om du redan äger en MINI. Vill du veta mer? Fråga en av våra säljare eller läs mer här om MINI Originalförsäkring.

MINI i Halmstad

Under flera år har Halmstad varit Sveriges tätaste MINI stad. Enligt många bilägare så rankas MINI som ett av de roligaste bilarna att äga, därför tror vi att MINI är en bidragande faktor till att Halmstad är en sådan glad stad!

Har du aldrig kört en MINI är du välkommen in till oss att testa en glädjespridare du också.

Vi har även vår populära MINI golf ute på Ringenäs Golfklubb i mitten på juli varje år. Där kan du vinna en MINI vid Hole-In-One på Blå 9a på Ringenäs. Passa på att anmäla dig i god tid!

Köpa begagnad MINI

Köpa begagnad MINI? Vi har ett stort utbud av begagnade MINI. Klicka här för att komma till vår bilsök och hitta en MINI som passar just er.

Modellutbud från Mini

Köpa MINI

Vi hjälper dig att hitta din nästa MINI

Här hittar ni våra MINI-säljare som kan allt och lite till om dessa bilar. Ni är varmt välkomna att kontakta oss om ni har frågor eller är intresserade av en MINI.

Vill du provköra någon av dessa modeller? Boka din provkörning här


Freddy Larsson
MINI Ansvarig

Tel: 035-10 06 54

Epost: Freddy.larsson@bendtbil.se


    Bendt bil

  • Kristinehedsvägen, Box 313,
    301 08, Halmstad
  • 035-10 40 50
  • info@bendtbil.se

Öppettider

Verkstad & Service
Mån - Fre: 07:00-17:00

Skadeavdelning 
Mån - Fre: 07:00-17:00

Begagnade delar 
Mån - Fre: 07:30-16:30

Butik
Mån - Fre: 07:00-17:00

Bilförsäljning
Mån - Fre: 09:30-18:00
Lör: 10:.00 - 13:00

Om Bendt Bil

Hos Bendt Bil i Halmstad hittar ni ett av marknadens bredaste och starkaste sortiment av begagnade och nya bilar. Bendt Bil är ett familjeföretag som grundades 1998 av familjen Bendt. Bendt Bil säljer idag flest begagnade bilar i hela Halland.