Lediga tjänster

Start / Om Bendt Bil / Lediga tjänster

Bli en i Bendt Bil familjen?!

Bendt Bil AB är en fullserviceanläggning i Halmstad för BMW, MINI, Hyundai, Opel och Isuzu. Vi är idag ca 80 anställda som jobbar i en modern och trivsam arbets- och försäljningsmiljö. Vi säljer över 2.000 bilar per år och omsätter över 500 miljoner. På senare tid har vi investerat i ett personalgym med pingisbord och golfsimulator. Utöver våra personalfester på sommar och vinter så försöker vi ofta hitta på personalaktiviteter för att hålla ihop teamet.

 

Vi är sedan många år tillbaka en av Halmstads största sponsorer till ungdomsidrotten där vi älskar att hjälpa de unga i vårt samhälle. Varje år är vi och lämnar julklappar till barnsjukhuset till barnen som måste spendera sin julafton där. Våra ledord är yrkesstolthet och glädje. Tillsammans skapar vi vår egna lilla Bendt Bil familj där vi hjälps åt i alla lägen.

 

Vill du bli en del av ett företag som värnar om de unga i samhället så skall du se lediga tjänster nedan:Vi behöver nu Plåtslagare och Lackerare!

Vill du jobba på en unik skadeverkstad?

Vi har plåtverkstad, lackverkstad, mekverkstad, bildemontering och givetvis nybilsförsäljning på en och samma fastighet. Vi behöver nu Plåtslagare och Lackerare till vår Skadeavdelning!

I vår högmoderna Skadeverkstad har vi ständigt många roliga och utmanande jobb. Vi växer och behöver nu därför förstärka med ytterligare plåtslagare och lackerare till vår skadeverkstad. Alla ansökningar är välkomna.

 

Du kommer att jobba med frihet under ansvar. Givetvis krävs att du är noggrann och välstrukturerad.

Vi söker dig som gärna gör ”det lilla extra” för våra kunder och har en yrkesstolthet i ditt arbete.

 

Våra ledord är yrkesstolthet och glädje. Tillsammans skapar vi vår egna Bendt Bil familj där vi hjälps åt i alla lägen.

 

Frågor om tjänsten samt ansökan kan skickas till Magnus Eriksson via: magnus.eriksson@bendtbil.se

    Bendt bil

  • Kristinehedsvägen, Box 313,
    301 08, Halmstad
  • 035-10 40 50
  • info@bendtbil.se

Öppettider

Verkstad & Service
Mån - Fre: 07:00-17:00

Skadeavdelning 
Mån - Fre: 07:00-17:00

Begagnade delar 
Mån - Fre: 07:30-16:30

Butik
Mån - Fre: 07:00-17:00

Bilförsäljning
Mån - Fre: 09:30-18:00
Lör: 10:.00 - 13:00

Om Bendt Bil

Hos Bendt Bil i Halmstad hittar ni ett av marknadens bredaste och starkaste sortiment av begagnade och nya bilar. Bendt Bil är ett familjeföretag som grundades 1998 av familjen Bendt. Bendt Bil säljer idag flest begagnade bilar i hela Halland.