Opel

Start / Opel

Opel hos Bendt Bil i Halmstad

Bendt Bil har varit Auktoriserad Opel återförsäljare i över 15 år och att få representera Opel är otroligt kul.

Opel är en av de främsta biltillverkarna i Europa med hela 5 st bilmodeller som blivit utsedd till Årets bil genom åren. Senast i ledet är nya Opel Astra som blev Årets bil i Europa 2016. Följ med i vår film här och upplev detta fantastiska märke i Halmstad miljöer!Opel i Halmstad

För oss är Opel tysk kvalite som alla har råd med. Som en del av General Motors är Opel ett välkänt märke i bilbranschen och står för tysk kvalite. Efter att 2014 gått ut med att General Motors skall lägga ned Chevrolet i norra Europa för att satsa på Opel har vi redan sett framsteg inte minst i att få utmärkelsen Årets Bil för nya Opel Astra.

Vi är väldigt glada över att vara en del av Opel och auktoriserad återförsäljare för deras fantastiska bilar.

 

Opel Privatleasing

Privatleasing är ett växande koncept och Opel är såklart med och har förmånliga månadskostnader på privatleasing när det kommer till deras bilar. I Opel Privatleasingpriser så ingår Fri Service i 3 år på alla bilar och 0 kr kontantinsats. Opel Privatleasing från 1995:-/mån. Vill du veta mer om Privatleasing så klicka här Bendt Bil Privatleasing

 

Opelförsäkring

När du köper en ny eller begagnad Opel hos oss så bjuder vi på en Rulla-ut försäkring i två veckor. Efter tvåveckorsperioden får du rabatt på försäkringen i ett helt år. Du får alltid snabb hjälp av erfarna experter hos en auktoriserad verkstad och villkoren är generösa. Självklart kan du köpa märkesförsäkringen också om du redan äger en Opel. Vill du veta mer? Fråga en av våra säljare eller läs mer här om Opelförsäkring.

Köpa begagnad Opel

Vi kan erbjuda ett stort utbud av begagnade Opel. Som auktoriserad Opel återförsäljare kan du känna dig trygg när du handlar en begagnad Opel hos oss.

Modellutbud från Opel

Här hittar ni vår Opel säljare som kan allt och lite till om Opel. Ni är varmt välkomna att kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt Opel för just dig.

Vill du provköra någon av dessa modeller? Boka din provkörning här


Denny Söderqvist
Säljare

E-mail: Denny.soderqvist@bendtbil.se

Tel: 035-29 50 451


    Bendt bil

  • Kristinehedsvägen, Box 313,
    301 08, Halmstad
  • 035-10 40 50
  • info@bendtbil.se

Öppettider

Verkstad & Service
Mån - Fre: 07:00-17:00

Skadeavdelning 
Mån - Fre: 07:00-17:00

Begagnade delar 
Mån - Fre: 07:30-16:30

Butik
Mån - Fre: 07:00-17:00

Bilförsäljning
Mån - Fre: 09:30-18:00
Lör: 10:.00 - 13:00

Om Bendt Bil

Hos Bendt Bil i Halmstad hittar ni ett av marknadens bredaste och starkaste sortiment av begagnade och nya bilar. Bendt Bil är ett familjeföretag som grundades 1998 av familjen Bendt. Bendt Bil säljer idag flest begagnade bilar i hela Halland.