Välkommen till MINI i Halmstad

Vad är det som får så många att bli kära i MINI? Köregenskaperna? Den nästan busiga känslan när du trampar ner gaspedalen? Kvaliteten, finesserna och funktionerna som annars bara finns i exklusiva sportbilar? Vi kan fortsätta att spekulera, men när du sätter dig bakom ratten är det bara en sak som räknas: MINI gör det roligt att köra bil igen!

 

Hjulen ute i hörnen och den perfekt avvägda balansen får bilen att ligga som en go-kart på vägen – och kännas som en go-kart när du kör. Eller rättare sagt; den har köregenskaper som en MINI. Dynamic Damper Control ser till att stötdämparna alltid är perfekt inställda, så att du har bästa möjliga kontroll. Elektroniken läser av bilens rörelser fyrahundra gånger i sekunden och anpassar stötdämparna. Vill du ha en mjukare, mer bränsleeffektiv åktur? Inga problem, ECO-mode löser det. Eller är du sugen på skarpare kurvtagning? Dynamic Damper Control ordnar det.

 

Se hela MINI modellprogram

 

Köpa MINI i Halmstad

Köpa ny MINI

Under flera år har Halmstad varit Sveriges tätaste MINI stad. Enligt många bilägare så rankas MINI som ett av de roligaste bilarna att äga, därför tror vi att MINI är en bidragande faktor till att Halmstad är en sådan glad stad! Har du aldrig kört en MINI är du välkommen in till oss att testa en glädjespridare du också.

Se hela MINIs modellprogram

Köpa begagnad MINI

MINI har ett specifikt program för utvalda begagnade MINI som rullat under 12 000mil och är yngre än 5 år. Dessa bilar genomgår ett 72-punkts testprotokoll och säljes sedan med 1 års garanti till kund. En fantatisk säkerhet för dig som kund när du skall handla din helt egna glädjespridare, en MINI!

Se alla våra beg. MINI i lager

Freddy Larsson

E-mail: Freddy.Larsson@bendtbil.se

Tel: 035-10 06 54

Denny Söderqvist

E-mail: Denny.soderqvist@bendtbil.se

Tel:  035-295 04 51