Bilvård i Halmstad - RestoreFX & Bendt Bil

Nu erbjuder vi på Bendt Bil professionella tjänster inom bilvård, med fokus på lackbehandling och interiörvård, för att bibehålla och förbättra fordonets utseende och skick. Genom att använda högkvalitativa produkter garanterar vi professionell vård för din bil så att den alltid är i toppskick. RestorFX är ett globalt etablerat koncept, verksamt i 45 länder, och har nyligen flyttat in hos Bendt Bil i Halmstad. Det har redan gått några månader sedan vi slog upp portarna i de nya lokalerna, och Peter och hans kollegor har snabbt kommit till rätta. Inom kort planerar de att utöka ytterligare. Peter förklarar:

"Vi erbjuder en helhetslösning för bilens estetik. Många tror att vi bara arbetar med lacken, men vi hanterar allt från interiöra reparationer till mindre lackeringar och restaurering av fälgar, vilket vi kommer att kunna erbjuda inom en snar framtid. Vår ambition är att kunna ge varje bil det bästa möjliga utseendet."

 

Kontakta oss

För ytterligare information om våra tjänster inom bilvård eller för att boka en tid, är ni välkomna att kontakta oss. Vi hjälper er att bevara och förbättra ert fordon med vår expertis inom bilvård.

Mail: info@restorfxhalmstad.se

Telefon:

Lackbehandling

Våra tjänster inom lackbehandling är utformade för att erbjuda skydd för bilens ytskikt mot externa skador och att tillföra en bestående glans.

Vi har arbetat med RestorFX-konceptet och deras unika klarlacksrestaurering som de är ensamma om i drygt fyra år.

"Vi polerar inte bilen, vilket i praktiken innebär att man slipar ner den befintliga klarlacken. Istället bygger vi upp den på nytt, vilket är mer långsiktigt och ger en bättre yta utan att tunna ut bilens ytskikt. Detta gör att lacken håller längre och bilen ser nyare ut under längre tid.


RestorFX har inte bara fått lokalt erkännande utan har även vunnit prestigefyllda priser internationellt. Konceptet har vunnit pris för Årets mest innovativa produkt på Auto Equip-mässan i Paris och har dessutom vunnit priser på SEMA, världens största bilmässa, två år i rad.

Fler och fler väljer nu att lackskydda och ta hand om sina bilar, vilket gynnar både ägarna och miljön. Det borde vara självklart att ta hand om en bil som kanske kostar flera hundra tusen, ibland långt över en miljon. Att bevara bilens värde och säkerställa att den mår bra i många år är en klok investering.

 

                                                                                            

Reparation av bilinredning - klädsel, ratt och andra detaljer

Vi kan få en inredning att se fabriksny ut, såväl klädsel som instrumentpanel, dörrsidor och andra detaljer. Vi byter aldrig ut materialet utan arbetar med det befintliga vilket dels bevarar bilens originalskick och dels såklart är att föredra ur en ren miljöaspekt.Oftast är det också mer ekonomiskt försvarbart för dig som kund att restorera din inredning än att köpa ny.

 

Läderrestaurering

Vi återställer läder till sitt ursprungliga skick, behandlar slitage och skyddar mot framtida skador. Vi kan även återställa stolar och andra plastdetaljer inne i bilen som råkat ut för en skada.

Djuprengöring

En grundlig rengöring av bilens interiör med ånga och specialanpassade rengöringsmedel för att avlägsna smuts och bakterier från alla ytor.

Hör av dig till oss ifall du har en inredning som behöver att ses över.