BMW bilservice och verkstad i Halmstad

 

Behöver du boka ett verkstadsbesök eller service för din BMW i Halmstad?

Då har du kommit rätt. Vi är auktoriserad BMW bilverkstad och återförsäljare vilket gör oss till experter på din BMW.

Det är viktigt att sköta servicen på din BMW och att den görs på en auktoriserad BMW verkstad. Idag är din BMW så avancerad och uppkopplad att man måste ha de senaste verktygen för att behålla din BMW 100% BMW. Det gäller att ha rätt däck, rätt olja och rätt vindrutetorkare som passar just din BMW. Du behöver följa serviceintervallerna och åka till en auktoriserad verkstad för att du skall behålla din nybilsgaranti och rostskyddsgaranti på din BMW. 

Vi finns här för att hjälpa dig hålla koll på när och vad som behövs göra på din bil. Tänk på att vara ute i god tid och planera när din bil skall in, det gör det enklare för dig att hitta en tid som passar just dig.

Bendt Bil Verkstad - Inte dyrare, bara bättre. Kompromissa inte med din säkerhet när det kommer till din bil.

Boka verkstadsbesök för din BMW

Fyll i formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan till vår verkstad. Du kan fråga om vad som helst rörande din bil så hjälper vi dig.

När vi mottagit din förfrågan kommer vi att kontakta er och komma överens om tid och datum ifall det gäller bokning av service. Vår målsättning är att ringa upp er senast klockan 10 nästkommande vardag.