Citroën bilservice och verkstad i Halmstad

Behöver du boka bilservice i Halmstad för din Citroën så har du hittat rätt. Vi är auktoriserad verkstad och återförsäljare för Citroën i Halmstad och kan därför kalla oss experter. Citroën erbjuder långa garantier på sina bilar men det kräver att man sköter sin bil med regelbunden service.

Det är viktigt att du tar hand om din bil och sköter din service på din bil. För att alla dina garantier skall gälla på din bil behöver du serva den på en auktoriserad verkstad. Vi finns här för att hjälpa dig hålla koll på när och vad som behövs göra på din Citroën. Tänk på att vara ute i god tid och planera när din bil skall in, det gör det enklare för dig att hitta en tid som passar.

 

Fyll i formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan till vår verkstad. Du kan fråga om vad som helst rörande din bil så hjälper vi dig.

När vi mottagit din förfrågan kommer vi att kontakta er och komma överens om tid och datum ifall det gäller bokning av service. Vår målsättning är att återkoppla till er senast klockan 10 nästkommande vardag.

 

Bendt Bil Verkstad i Halmstad - Inte dyrare, bara bättre. Kompromissa inte med din säkerhet när det kommer till din bil.

Boka service för din Citroën