Lediga tjänster hos Bendt Bil

Bendt Bil är återförsäljare för BMW, MINI, Hyundai, Opel, Opel Transportbilar, Isuzu, Koenigsegg och Maxus. Vi är en fullserviceanläggning som kan hjälpa våra kunder med allt när det kommer till bilfrågor.

Som det familjeföretag vi är strävar vi alltid efter familjekänslan på arbetsplatsen.

Våra ledord yrkesstolthet och glädje försöker vi leva efter, vilket betyder att det man gör på jobbet skall man göra för att göra sig själv stolt. När man är klar med sin arbetsdag skall man kunna se sig själv i spegeln och säga, idag har jag gjort mitt bästa! Det är vad vi förväntar oss av vår personal.

Utöver att ha roligt på arbetsplatsen försöker vi hitta på olika aktiviteter utanför arbetsplatsen. Vi har även återkommande dagar där vi bjuder hela personalen på lunch. Vi försöker att skapa något mer än bara en arbetsplats, en miljö där alla kan trivas och känna sig som en i familjen.

Vi är även väldigt måna om hälsan för vår personal och har därför investerat i ett eget gym där vår personal tillsammans med familj har tillträde till vårt egna kompletta gym!

Det är vår personal som gör att vi kan stoltsera med många återkommande kunder och högst marknadsandel i Sverige på flera av våra bilmärken.

Erfaren transportbilssäljare

Erfaren transportbilssäljare sökes!

Nu vill vi på Bendt Bil förstärka vårt försäljningsteam på transportbilsavdelningen och letar efter dig med erfarenhet av fordonsförsäljning till företag.

Du kommer att jobba tätt ihop med vår nuvarande transportbilsansvarige Jimmy Olsson. Ni får tillsammans ansvar för våra tre nybilsmärken på transportbilsavdelningen, Opel transportbilar, Isuzu och Maxus.

Här får ni tillsammans fria tyglar att bearbeta både nuvarande och potentiella kunder på marknaden.

Hos Bendt Bil så blir det du som äger kunden, och skulle din kund vara intresserad av någon av våra andra märken, BMW, MINI, Hyundai eller ja varför inte Koenigsegg? Ja då är det du som säljer bilen till kunden.

Känner du att du är rätt person för jobbet?

Skicka ditt CV och personligt brev till vår VD, Bengt-Erik Johansson

Bengt-Erik.Johansson@bendtbil.se

035-104052

Arbetsledare BMW-verkstad

Vi söker dig som har en god kunskap om bilar och erfarenhet som bilmekaniker.

Tidigare erfarenhet av personalledning är en merit.

Det är viktigt att du är intresserad av att få dina kollegor att utvecklas och trivas samt att du vill få produktionen att flyta optimalt.

Service- och reservdelssäljare

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att jobba med kunder i någon form.

Du skall vara intresserad av bilar och utbildning eller arbetserfarenhet som

bilmekaniker är en merit.

Det är viktigt att du brinner för att serva kunder och tillgodose deras önskemål.

Erfaren Bilskadereperatör

Tack var vårt höga tryck på vår Skadeavdelning behöver vi nu förstärka med en erfaren Plåtslagare! Här har du chansen att jobba med några av de ledande bilmärkena inom branschen och även ta del av deras utbildningsprogram. 

Vår skadeverkstad består idag av 17 personer som tar hand om skadade bilar och gör dem som nya igen. Vi har ett väldigt bra samarbete med samtliga försäkringsbolag.

Du skall ha genomgått lämplig utbildning eller ha erfarenhet av liknande arbete.

Vi har även tillgång till alla utbildningsprogram från våra nybilsmärken så som, BMW Group, Hyundai och Opel för att fila på spetskunskaperna inom dessa.

Du kommer att jobba med frihet under ansvar. Givetvis krävs att du är noggrann och välstrukturerad.

Vi söker dig som gärna gör ”det lilla extra” för våra kunder och har en yrkesstolthet i ditt arbete.

Våra ledord är yrkesstolthet och glädje.

 

Är du erfaren Plåtslagare och känner du att du vill bli en i Bendt Bil familjen? Fyll i ansökan nedan!

Erfaren Bilmekaniker

Vi strävar efter en långsiktig relation med goda utvecklings- och fördjupningsmöjligheter enligt våra generalagenters utbildningsplaner i ett väl sammantrimmat arbetslag där alla ställer upp för varandra. Här har du chansen att jobba med några av de ledande bilmärkena inom branschen och även ta del av deras utbildningsprogram.

Du kommer att jobba med frihet under ansvar. Givetvis krävs att du är noggrann och välstrukturerad.

Vi söker dig som gärna gör ”det lilla extra” för våra kunder och har en yrkesstolthet i ditt arbete.

Om du har fordonsutbildning i botten och några års erfarenhet som bilmekaniker är detta chansen för dig att fortsätta utvecklas med den senaste tekniken inom fordonsbranschen.

Våra ledord är yrkesstolthet och glädje.

 

Är du erfaren Bilmekaniker och känner du att du vill bli en i Bendt Bil familjen? Fyll i ansökan nedan!

Skicka din ansökan


Wroom wroom...! 🚗