Lediga tjänster hos Bendt Bil

Bendt Bil AB söker nu Erfaren reservdelssäljare

 

Vi söker dig som har utbildning inom fordonsbranschen och några års erfarenhet av reservdelsförsäljning. Har du dessutom stor datorvana är det en extra merit.

Om du är intresserad av bilar och brinner för att serva kunder och tillgodose deras önskemål är detta ett perfekt jobb för dig. Vi strävar efter en långsiktig relation med goda utvecklings- och fördjupningsmöjligheter i ett väl sammantrimmat arbetslag där alla ställer upp för varandra.

Du kommer att jobba med frihet under ansvar. Givetvis krävs att du är noggrann och välstrukturerad.

Vi söker dig som gärna gör ”det lilla extra” för våra kunder och deras bilar och har en yrkesstolthet i ditt arbete.

Vi värdesätter även Ditt trevliga sätt så att du passar in i vårt övriga gäng.

Våra ledord är yrkesstolthet och glädje.

 

Frågor om tjänsterna kan ställas till Marcus Pålsson via: marcus.palsson@bendtbil.se.

 

Välkommen in med Din ansökan nedan.

Om Bendt Bil

Bendt Bil är återförsäljare för BMW, MINI, Hyundai, Opel, Peugeot, Citroen, Isuzu och Koenigsegg. Vi är en fullserviceanläggning som kan hjälpa våra kunder med allt när det kommer till bilfrågor.

Som det familjeföretag vi är strävar vi alltid efter familjekänslan på arbetsplatsen.

Våra ledord yrkesstolthet och glädje försöker vi leva efter, vilket betyder att det man gör på jobbet skall man göra för att göra sig själv stolt. När man är klar med sin arbetsdag skall man kunna se sig själv i spegeln och säga, idag har jag gjort mitt bästa! Det är vad vi förväntar oss av vår personal.

Utöver att ha roligt på arbetsplatsen försöker vi hitta på olika aktiviteter utanför arbetsplatsen. Vi har även återkommande dagar där vi bjuder hela personalen på lunch. Vi försöker att skapa något mer än bara en arbetsplats, en miljö där alla kan trivas och känna sig som en i familjen.

Vi är även väldigt måna om hälsan för vår personal och har därför investerat i ett eget gym där vår personal tillsammans med familj har tillträde till Bendt Bils egna kompletta gym!

En av Bendt Bils uppgifter är att verka för ett bättre samhälle och det gör vi bland annat genom att under många år varit en av Hallands största sponsorer till ungdomsidrotten. Även långvarig partner till Ung företagsamhet. Vi har även lämnat julklappar till barnavdelningen på Halmstad sjukhus i över 20 år.

Det är vår personal som gör att vi kan stoltsera med många återkommande kunder och högst marknadsandel i Sverige på flera av våra bilmärken.

Över 40 000 kvm komplett bilanläggning!

När vi hade en Koenigsegg Regera på besök i vårt showroom.

Vårt personalgym

Skicka din ansökan