Lediga tjänster hos Bendt Bil

Bendt Bil är återförsäljare för BMW, MINI, Hyundai, Opel, Opel Transportbilar, Isuzu, Koenigsegg och Maxus. Vi är en fullserviceanläggning som kan hjälpa våra kunder med allt när det kommer till bilfrågor.

Som det familjeföretag vi är strävar vi alltid efter familjekänslan på arbetsplatsen. Våra ledord yrkesstolthet och glädje försöker vi leva efter, vilket betyder att det man gör på jobbet skall man göra för att göra sig själv stolt. När man är klar med sin arbetsdag skall man kunna se sig själv i spegeln och säga, idag har jag gjort mitt bästa, det är vad vi förväntar oss av vår personal.

Utöver att ha roligt på arbetsplatsen försöker vi hitta på olika aktiviteter utanför arbetsplatsen. Vi har haft olika sportaktiviteter, Go-cart och pingisturneringar. T.ex. under 2019 åker hela personalen ner till Köpenhamn för att se på Sverige i Handbolls-VM.

Vi är även väldigt måna om hälsan för vår personal och har därför investerat i ett eget gym där vår personal tillsammans med familj har tillträde till vårt egna kompletta gym.

Även våra sommar och julfester är också något som ligger högt uppe hos personalen och blir alltid lyckat. Vår julfest är alltid med respektive.

Det är vår personal som gör att vi kan stoltsera med högst marknadsandel i Sverige på flera av våra bilmärken.

Erfaren Bilskadereperatör

Tack var vårt höga tryck på vår Skadeavdelning behöver vi nu förstärka med en erfaren Plåtslagare! Här har du chansen att jobba med några av de ledande bilmärkena inom branschen och även ta del av deras utbildningsprogram. 

Vår skadeverkstad består idag av 17 personer som tar hand om skadade bilar och gör dem som nya igen. Vi har ett väldigt bra samarbete med samtliga försäkringsbolag.

Du skall ha genomgått lämplig utbildning eller ha erfarenhet av liknande arbete.

Du kommer att jobba med frihet under ansvar. Givetvis krävs att du är noggrann och välstrukturerad.

Vi söker dig som gärna gör ”det lilla extra” för våra kunder och har en yrkesstolthet i ditt arbete.

Våra ledord är yrkesstolthet och glädje.

 

Är du erfaren Plåtslagare och känner du att du vill bli en i Bendt Bil familjen? Fyll i ansökan nedan!

Erfaren Bilmekaniker

Vi strävar efter en långsiktig relation med goda utvecklings- och fördjupningsmöjligheter enligt våra generalagenters utbildningsplaner i ett väl sammantrimmat arbetslag där alla ställer upp för varandra. Här har du chansen att jobba med några av de ledande bilmärkena inom branschen och även ta del av deras utbildningsprogram.

Du kommer att jobba med frihet under ansvar. Givetvis krävs att du är noggrann och välstrukturerad.

Vi söker dig som gärna gör ”det lilla extra” för våra kunder och har en yrkesstolthet i ditt arbete.

Om du har fordonsutbildning i botten och några års erfarenhet som bilmekaniker är detta chansen för dig att fortsätta utvecklas med den senaste tekniken inom fordonsbranschen.

Våra ledord är yrkesstolthet och glädje.

 

Är du erfaren Bilmekaniker och känner du att du vill bli en i Bendt Bil familjen? Fyll i ansökan nedan!

Skicka din ansökan


Wroom wroom...! 🚗