Lediga tjänster hos Bendt Bil

Bendt Bil är återförsäljare för BMW, MINI, Hyundai, Opel, Opel Transportbilar och Isuzu. Vi är en fullserviceanläggning som kan hjälpa våra kunder med allt när det kommer till bilfrågor.

Som det familjeföretag vi är strävar vi alltid efter familjekänslan på arbetsplatsen. Våra ledord yrkesstolthet och glädje försöker vi leva efter, vilket betyder att det man gör på jobbet skall man göra för att göra sig själv stolt. När man är klar med sin arbetsdag skall man kunna se sig själv i spegeln och säga, idag har jag gjort mitt bästa, det är vad vi kräver av vår personal.

Utöver att ha roligt på arbetsplatsen försöker vi hitta på olika aktiviteter utanför arbetsplatsen. Vi har haft olika sportaktiviteter, go-cart tävling är ett årligt event. T.ex. under 2019 åker hela personalen ner till Köpenhamn för att se på Sverige i Handbolls-VM.

Våra sommar och julfester är också något som ligger högt uppe hos personalen och blir alltid lyckad. Vår julfest är alltid med respektive.

Det är vår personal som gör att vi kan stoltsera med högst marknadsandel i Sverige på flera av våra bilmärken.

Bendt Bil AB söker nu Erfaren Bilmekaniker

 

Vi strävar efter en långsiktig relation med goda utvecklings- och fördjupningsmöjligheter enligt våra generalagenters utbildningsplaner i ett väl sammantrimmat arbetslag där alla ställer upp för varandra.

Du kommer att jobba med frihet under ansvar. Givetvis krävs att du är noggrann och välstrukturerad.

Vi söker dig som gärna gör ”det lilla extra” för våra kunder och har en yrkesstolthet i ditt arbete.

Om du har fordonsutbildning i botten och några års erfarenhet som bilmekaniker är detta chansen för dig att fortsätta utvecklas med den senaste tekniken inom fordonsbranschen.

Våra ledord är yrkesstolthet och glädje.

Frågor om tjänsterna kan ställas till Magnus Eriksson via: magnus.eriksson@bendtbil.se.

Välkommen in med Din ansökan snarast!

Skicka din ansökan