Lediga tjänster hos Bendt Bil

Bendt Bil är återförsäljare för BMW, MINI, Hyundai, Opel, Opel Transportbilar och Isuzu. Vi är en fullserviceanläggning som kan hjälpa våra kunder med allt när det kommer till bilfrågor.

Som det familjeföretag vi är strävar vi alltid efter familjekänslan på arbetsplatsen. Våra ledord yrkesstolthet och glädje försöker vi leva efter, vilket betyder att det man gör på jobbet skall man göra för att göra sig själv stolt. När man är klar med sin arbetsdag skall man kunna se sig själv i spegeln och säga, idag har jag gjort mitt bästa, det är vad vi kräver av vår personal.

Utöver att ha roligt på arbetsplatsen försöker vi hitta på olika aktiviteter utanför arbetsplatsen. Vi har haft olika sportaktiviteter, go-cart tävling är ett årligt event. T.ex. under 2019 åker hela personalen ner till Köpenhamn för att se på Sverige i Handbolls-VM.

Våra sommar och julfester är också något som ligger högt uppe hos personalen och blir alltid lyckad. Vår julfest är alltid med respektive.

Det är vår personal som gör att vi kan stoltsera med högst marknadsandel i Sverige på flera av våra bilmärken.

Bendt Bil AB söker nu Bilskadereparatör

Vår skadeverkstad består idag av 17 personer som tar hand om skadade bilar och gör dem som nya igen. Vi har ett väldigt bra samarbete med samtliga försäkringsbolag.

 

Vi behöver nu förstärka med ytterligare bilplåtslagare.

Du skall ha genomgått lämplig utbildning eller ha erfarenhet av liknande arbete.

 

Om du är intresserad av bilar och brinner för att serva kunder och tillgodose deras önskemål är detta perfekta jobb för dig. Vi strävar efter en långsiktig relation med goda utvecklings- och fördjupningsmöjligheter i ett väl sammantrimmat arbetslag där alla ställer upp för varandra.

 

Du kommer att jobba med frihet under ansvar. Givetvis krävs att du är noggrann och välstrukturerad.

Vi söker dig som gärna gör ”det lilla extra” för våra kunder och deras bilar och har en yrkesstolthet i ditt arbete.

 

Vi värdesätter även Ditt trevliga sätt så att du passar in i vårt övriga gäng.

Våra ledord är yrkesstolthet och glädje.

 

Frågor om tjänsterna kan ställas till Magnus Eriksson via: magnus.eriksson@bendtbil.se.

 

Välkommen in med Din ansökan snarast till: Bendt Bil AB, Box 313, 301 08 Halmstad.

Skicka din ansökan


Wroom wroom...! 🚗