Lediga tjänster hos Bendt Bil

Bendt Bil är återförsäljare för BMW, MINI, Hyundai, Opel, Opel Transportbilar, Isuzu, Koenigsegg och Maxus. Vi är en fullserviceanläggning som kan hjälpa våra kunder med allt när det kommer till bilfrågor.

Som det familjeföretag vi är strävar vi alltid efter familjekänslan på arbetsplatsen.

Våra ledord yrkesstolthet och glädje försöker vi leva efter, vilket betyder att det man gör på jobbet skall man göra för att göra sig själv stolt. När man är klar med sin arbetsdag skall man kunna se sig själv i spegeln och säga, idag har jag gjort mitt bästa! Det är vad vi förväntar oss av vår personal.

Utöver att ha roligt på arbetsplatsen försöker vi hitta på olika aktiviteter utanför arbetsplatsen. Vi har även återkommande dagar där vi bjuder hela personalen på lunch. Vi försöker att skapa något mer än bara en arbetsplats, en miljö där alla kan trivas och känna sig som en i familjen.

Vi är även väldigt måna om hälsan för vår personal och har därför investerat i ett eget gym där vår personal tillsammans med familj har tillträde till Bendt Bils egna kompletta gym!

Det är vår personal som gör att vi kan stoltsera med många återkommande kunder och högst marknadsandel i Sverige på flera av våra bilmärken.

Över 40 000 kvm komplett bilanläggning!

Återförsäljare för svenska Supersportbilen Koenigsegg

Vårt personalgym

Erfaren Bilskadereperatör

Tack var vårt höga tryck på vår Skadeavdelning behöver vi nu förstärka med en erfaren Plåtslagare! Här har du chansen att jobba med några av de ledande bilmärkena inom branschen och även ta del av deras utbildningsprogram. 

Vår skadeverkstad består idag av 17 personer som tar hand om skadade bilar och gör dem som nya igen. Vi har ett väldigt bra samarbete med samtliga försäkringsbolag.

Du skall ha genomgått lämplig utbildning eller ha erfarenhet av liknande arbete.

Vi har även tillgång till alla utbildningsprogram från våra nybilsmärken så som, BMW Group, Hyundai och Opel för att fila på spetskunskaperna inom dessa.

Du kommer att jobba med frihet under ansvar. Givetvis krävs att du är noggrann och välstrukturerad.

Vi söker dig som gärna gör ”det lilla extra” för våra kunder och har en yrkesstolthet i ditt arbete.

Våra ledord är yrkesstolthet och glädje.

 

Är du erfaren Plåtslagare och känner du att du vill bli en i Bendt Bil familjen? Fyll i ansökan nedan!

Skicka din ansökan


Wroom wroom...! 🚗