En av Halmstads största sponsorer till ungdomsidrotten

Vi har under väldigt lång tid sponsrat väldigt många ungdomsföreningar i Halmstad, vilket resulterar i över 1000 ungdomar årligen. Vi gör detta gladligen och det finns inget bättre än att få se vår företagslogo på ungdomarnas träningsoveraller när de springer runt i Halmstad!

Vi är även sponsor till Hallands största inomhusturnering Bendt Bil Indoor football. Där över 200 ungdomslag varje år tävlar om denna prestigefyllda titel att vinna Bendt Bil Indoor!

En hjälpande hand i samhället

Vi på Bendt Bil tycker att vi har en viktig roll i samhället där vi behöver ge tillbaka till dem som köper bilar av oss. Vi har riktat in oss på att sponsra ungdomar i Halmstad med omnejd och då specifikt idrotten. Vi har valt detta då vi tror att idrotten håller ungdomar borta från att driva runt på gatorna och att det är så fantastiskt kul att förknippas med idrottande ungdomar

 

IF Centern

IF Centern

Halmstad fältrittklubb

Halmstad fältrittklubb

Halmstad RG

Halmstad RG

Ungdomarna i våra lokala golfklubbar

Vi har under flera år lånat ut minibussar till ungdomarna i både Halmstad Golfklubb samt Ringenäs Golfklubb. Dessa används när de åker iväg på golfläger samt tävlingar. Det är ytterligare ett sätt för oss på Bendt Bil att ge tillbaka till Halmstad och hjälpa våra ungdomar att ha bra förutsättningar att utöva sin sport. Ser ni någon av dessa bussarna på vägen vet ni att där i sitter Halmstads nästa stora golfstjärnor!

Hejja Halmstads golfungdomar!

 

Stöttar Halmstad Golfklubbs ungdomar med minibuss

Stöttar Halmstad Golfklubbs ungdomar med minibuss

Stöttar Ringenäs Golfklubbs ungdomar med minibuss

Stöttar Ringenäs Golfklubbs ungdomar med minibuss

Leksaker till barnsjukhuset

Innan julafton varje år så åker vi till Gekås och handlar leksaker till barnsjukhuset som vi levererar till barnen som måste tillbringa sin julafton på sjukhuset. Detta är en tradition som vi gjort i över 10 år och tänker fortsätta att göra länge till.

Leksaker till Barnsjukhuset i Halmstad vid varje jul till barnen som tyvärr tillbringar sin jul där

Leksaker till Barnsjukhuset i Halmstad vid varje jul till barnen som tyvärr tillbringar sin jul där

Fotbollsmål till lokal skola

På den lokala skolan där två av våra delägare gick under sin uppväxt så tyckte vi att fotbollsmålen som fanns på skolgården var under all kritik. Enligt rektorn så hade kommunen inga planer på att ersätta dessa målen så då tog vi det i egna händer och fixade nya mål till skolan. Målen blev väldigt uppskattade och barnen var ute och spelade direkt när de kom på plats!

Stolt sponsor till Ung företagsamhet sedan 2008

Vi har sedan 2008 varit tävlingsvärd för priset Årets Produktutveckling/Innovation i Ung Företagsamhet Halland. Vi tycker det är fantastiskt roligt att se ungdomars kreativa sida visa sig med fantastiska produkter. En av våra vinnare har till och med tagit sig in och sålt sin produkt på Gekås Ullared, en hasselbackspotatis skärare!

Denna sponsring går i linje med vår övriga sponsring som är att stötta ungdomar i vårt samhälle!