Privatleasing hos Bendt Bil i Halmstad

Vad är privatleasing?

Du betalar ingen kontantinsats och inget för service. Privatleasing innebär att du hyr bilen av oss på i 3 år och lämnar därefter tillbaka bilen till oss eller hämtar ut en ny bil. Du får köra en helt ny bil utan att behöva tänka på kontantinsatsen eller bilens värde efter kontraktstiden.

Vad är skillnaden mellan vanligt billån och privatleasing?

När du tar ett vanligt billån så får du betala en kontantinsats på 20% för att teckna lånet, det slipper du vid privatleasing. Eftersom du leasar bilen så behöver du inte betala något för service utan det ingår i din månadskostnad.

Om du tar ett lån för att köpa bil så är andrahandsvärdet också något man får ha i tanke, detta slipper du vid privatleasing. Efter 36 månader så lämnar du bara tillbaka bilen till oss, och har även möjligheten till att påbörja en ny 36 månaders period med en helt ny bil.

Fördelar med privatleasing
Kort förklarat

Trygghet i din budget

Med privatleasing samlar du finansiering, värdeminskning och service i en enda månadskostnad. Detta ger dig en tydlig överblick av dina utgifter. Det enda du betalar vid sidan av är försäkring, skatt och bränsle. Resultatet är trygghet i din budget.

Möjlighet att byta bil oftare

Med privatleasing har du en bil under en avtalad period med en begränsad körsträcka. Efter avtalstiden lämnar du tillbaka bilen eller väljer en ny. Du har därför möjlighet att byta bil oftare.

Inga bekymmer över värdeminskning och försäljning

När du väljer privatleasing behöver du inte oroa dig för värdeminskningen av bilen då du inte står som ägare. Detta ingår redan som en förmån i månadskostnaden. När avtalstiden löper ut kan du därför återlämna bilen utan att behöva oroa dig för restvärde eller försäljning.

Ny bil – utan stora lån

En av de bästa fördelarna med privatleasing är att du får en helt ny bil till en låg uppläggningsavgift. Det innebär att du kan vara ute och köra på en gång utan låna onödiga summor på banken eller hos din återförsäljare.

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss angående Privatleasing så fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!


BMW Privatleasing

Med BMW Privatleasing blir det enkelt för dig att köra BMW. Du får njuta av din bil i 36 månader och då ingår Fri Service och du behöver inte betala någon kontantinsats. När kontraktstiden är slut lämnar du tillbaka din BMW och väljer en ny. Du kan välja vilken BMW du vill ur vårt breda modellprogram.

Läs mer om BMW Privatleasing

MINI Privatleasing

Med MINI TO GO Privatleasing blir det enkelt för dig att köra MINI. Med Fri Service och utan att behöva betala kontantinsats kan du njuta av din bil i 36 månader. Därefter lämnar du tillbaka din MINI och väljer en ny.

Läs mer om MINI Privatleasing

Hyundai privatleasing

Allt det här ingår när du privatleasar en Hyundai:

  • Service
  • 3 års fri vägassistans
  • 36 månaders leasingavtal
  • Normalt slitage enligt skötselguide
  • Fast månadskostnad för trygghet

Dessutom slipper du betala kontantinsats vid privatleasing.

Läs mer om Hyundai Privatleasing

Opel Privatleasing

Därför ska du välja Opel privatleasing

  • Du kör en helt ny Opel med full garanti
  • Service ingår – tryggt och enkelt
  • Du behöver inte fundera på bilens andrahandsvärde
  • Ingen kontantinsats

 

Läs mer om Opel Privatleasing