Välkommen till Hyundai i Halmstad

 

Bendt Bil har representerat Hyundai som märke sedan 2007 och resan från den tiden har varit fantastisk. Vår första helg som Auktoriserad Hyundai återföräljare sålde vi 50 nya Hyundai, vilken start!

Hyundai är ett av världens snabbast växande bilmärken och de har som målsättning inom några år att vara världens största bilmärke. De är unika på så sätt att de har sitt eget stålverk som tillverkar stålen till deras bilar. De äger ett båtvarv som tillverkar fartygen som transporterar bilarna från fabriken. Fabriken i Syd-Korea producerar ungefär 5000 bilar om dagen som sedan skeppas vidare till resten av världen.

Sedan 2007 har Hyundai kommit med flera nya modeller, utvecklat och verkligen optimerat deras existerande modeller och har nu en bil för alla. Så frågan är inte längre om Hyundai är en bil för dig, utan vilken Hyundai är det som passar dig?

Vi tror otroligt mycket på Hyundai och är glada att vara en Hyundai återförsäljare så vi kan vara med på deras fantastiska resa.

Välkommen in och provkör din Hyundai hos oss på Bendt Bil!

 

Se hela Hyundai modellprogram

Hyundai Privatleasing

PRIVATLEASING BY HYUNDAI


Vill du ha en ny bil utan lån och insats? Då är privatleasing hos oss lösningen för dig. Smidigt och tryggt!

 

Läs mer här

Köpa ny Hyundai

Hyundai har under sina snart 25 år på den svenska marknaden gått från klarhet till klarhet när det gäller kvalitet och hållbarhet. År efter år hamnar vi i topp i internationella kvalitetstester och kundundersökningar. Och vi är inte förvånade. Våra fabriker har bland de hårdaste kvalitetskontrollerna på marknaden, med noggranna inspektioner efter varje arbetsmoment. Dessa kontroller återkommer i varje led ända fram till leveransen då du kör iväg med bilen.

Allt detta gör att vi kan erbjuda ett unikt och mycket omfattande garantipaket, med bland annat 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka och 5 års Vägassistans. Oavsett vilken Hyundai du väljer så kan du se fram emot ett bekymmersfritt bilägande under många år.

5ars-nybilsgaranti-logo-175x91

  • 5 års Nybilsgaranti med fri körsträcka
  • 5 års Vägassistans
  • 5 års Lackgaranti
  • 3 års Vagnskadegaranti
  • 12 års Garanti mot genomrostning

Se hela Hyundais modellprogram

Provkörningsformulär

Kevin Thein

Säljare

E-Mail: Kevin.Thein@bendtbil.se

Tel: 035-29 50 459

Torbjörn Karlsson

Säljare

E-Mail: Torbjorn.Karlsson@bendtbil.se

Tel: 035-10 40 60