Reservdelar till din BMW, MINI, Hyundai, Opel, Isuzu eller SAAB

Din bil presterar maximalt tack vare ett perfekt samspel mellan alla komponenter. Därför ska du alltid välja Originaldelar till din bil. Högsta prestanda för varje enskild modell kan uppnås bara genom perfekt samverkan mellan alla komponenter. Genom noggrann inpassning och bearbetning av nya Originaldelar säkerställer vi att alla komponenter samverkar perfekt – för optimala prestanda, högsta säkerhet och lång livslängd.

 

Vi använder alltid originaldelar som vi vet passar till din bil och gör att du kan utnyttja den fylla potentialen från din bil. Det är också viktigt att använda originaldelar till din bil för att alla garantier skall hålla. Att använda andra eftermarknadsdelar till din bil kan göra att skulle något gå sönder är det inte säkert att det går på garantin. 

BMW Batteri

BMW batterier med AGM-teknik (AGM står för Absorbent Glass Mat, dvs. absorberande glasfibermatta) uppfyller de ökande energikraven i moderna bilar och ska alltid användas i bilar som utrustats med AGM-teknik på fabrik. BMW batterier med kalciumteknik har hög ledningsförmåga även i extrema temperaturer och har hög kallstartskapacitet. Dessa batterier är särskilt lämpade för BMW-bilar utan EfficientDynamics-funktioner.

BMW Motorolja

BMW TwinPower Turbo-motoroljorna är perfekt anpassade till BMW-motorernas egenskaper och bidrar till att optimera motorernas kraftutveckling och effektivitet. Oljornas optimerade viskositetsegenskaper ger förbättrade kallstartsegenskaper och konsekvent motoreffekt. BMW Original motoroljor innehåller även ett integrerat korrosions- och slitageskydd. Det hjälper till att hålla motorn i nära fabriksnytt skick och förlänger dess livslängd väsentligt.

BMW torkarblad.

Snö, vatten eller smuts på rutan? BMW torkarblad ger optimal rengöringseffekt – och det även efter mer än 300 timmars användning. Till skillnad från vanliga gummiblad vänds de innovativa, syntetiska torkarbladen beroende av torkararmens rörelseriktning, vilket gör att de alltid ”dras” över vindrutan. Resultatet är maximal rengöringseffekt och minimala torkarljud.

Reservdelar