Hyundai Privatleasing hos Bendt Bil i Halmstad

Ny bil utan bekymmer. Till ett fast lågt pris.

Väljer du Hyundai Privatleasing vet du precis vad din bil kommer att kosta dig i månaden. När leasingavtalet går ut lämnar du bara tillbaka bilen igen. Så enkelt är det.

Du betalar en liten uppläggningsavgift och därefter en fast månadskostnad. Servicekostnader, värdeminskning och försäljning är inte något du behöver bekymra dig över. Det är vårt jobb! Du får kort sagt alla fördelar av att köra en ny Hyundai - och slipper krånglet och oron av att vara bilägare. Till en liten kostnad får du möjlighet att köra i våra nyaste modeller utan stora billån.

Se vilka modeler Hyundai erbjuder vid Privatleasing

Fördelar med Privatleasing

Trygghet i din budget

Med privatleasing samlar du finansiering, värdeminskning och service i en enda månadskostnad. Detta ger dig en tydlig överblick av dina utgifter. Det enda du betalar vid sidan av är försäkring, skatt och bränsle. Resultatet är trygghet i din budget.

Möjlighet att byta bil oftare

Med privatleasing har du en bil under en avtalad period med en begränsad körsträcka. Efter avtalstiden lämnar du tillbaka bilen eller väljer en ny. Du har därför möjlighet att byta bil oftare.

Inga bekymmer över värdeminskning och försäljning

När du väljer privatleasing behöver du inte oroa dig för värdeminskningen av bilen då du inte står som ägare. Detta ingår redan som en förmån i månadskostnaden. När avtalstiden löper ut kan du därför återlämna bilen utan att behöva oroa dig för restvärde eller försäljning.

Ny bil – utan stora lån

En av de bästa fördelarna med privatleasing är att du får en helt ny bil till en låg uppläggningsavgift. Det innebär att du kan vara ute och köra på en gång utan låna onödiga summor på banken eller hos din återförsäljare.