Vi gör det enkelt att köpa ny bil

När du skall köpa bil finns det många olika alternativ att välja mellan. Att köpa bilen hos en auktoriserad bilhandlare gör det lite enklare. Vi finns här för att hjälpa dig med alla dessa frågor. När du startar processen med att köpa en bil hos oss så gäller det först att hitta en bil du är intresserad av, och vi hjälper dig gärna att hitta en bil efter just dina behov och krav.

Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig och ditt bilköp.

Finansiering

Det är inte ofta man betalar av en bil direkt och i längden brukar det vara smartast och löna sig mest att finansiera ditt bilköp.

Vi hjälper dig med att finansiera ditt bilköp om så behövs. Vi arbetar med flera olika finansbolag och kan därför erbjuda dig en förmånlig ränta vid lån av pengar. Det gör att du kan lägga upp en avbetalning på bilen under flera år och på så sätt hålla en låg men ändå rimlig månadskostnad på din nya bil.

Ett exempel på hur ett sådant upplägg hade sett ut:

Bilpris: 299 000kr

Kontantinsats: 20% (59 800kr)

Antal månader: 60

Ränta: 7,45%

Månadskostnad: 4 795 kr/mån

Vi har direktkontakt med finansbolagen och kan på så sätt få svar på en kreditansökan medans du väntar i bilhallen.

Inbytesbil

Vi på Bendt Bil har många begagnade bilar i lager och det får vi genom att vi tar emot alla märken och modeller i inbyte.

Har du en bil som är godkänd på besiktningen och är i körbart skick så kan du byta in denna bilen hos oss.

Hittar du en bil du är intresserad av och har en bil i inbyte så är det bara att kontakta någon av våra säljare så är vi säkra på att vi kan komma överens om ett mellanpris.

Försäkring

Som en auktoriserad bilhandlare arbetar vi även med försäkringsbolag som kan erbjuda en unik försäkring när du handlar bil hos oss. Denna bjuder försäkringsbolagen på under en bestämd tid och därefter får du ett rabatterat prisförslag på att förlänga märkesförsäkringen som vi erbjuder.

Dessa märkesförsäkringar är oftast är anpassade för just det bilmärket du kör och kommer därför med fördelar.