Garantier vid köp av begagnad bil?

Att köpa bil från bilhandlare skall göra det tryggare för dig som kund med ditt bilköp. Tack vare vi är en auktoriserad bilhandlare kan vi erbjuda seriösa och trygga bilgarantier för dig som kund.

Så vilka garantier erbjuder vi vid köp av begagnad bil?

Garantier enligt Motorbranschens Riksförbund

Att vara anslutna till MRF var för oss en självklarthet då det visar på seriöshet och att vi är ärliga mot våra kunder. I och med att vi är medlemmar i MRF så är vi bunda med att alltid erbjuda garantier på de bilar vi säljer om inget att uppges.

MRF har skapats för att du som kund skall kunna känna dig trygg när du handlar från en handlare som är ansluten till MRF.

Nedan garantier gäller vid bilhandel från en ansluten bilfirma.

Sex månaders MRF-garanti gäller på bilar som är högst 36 månader och gått maximalt 5.000 mil.
Tre månaders MRF-garanti gäller på bilar som är högst 72 månader och gått maximalt 10 000 mil.

Läs mer om MRFs garantier

 

BMW PREMIUM SELECTION

BMW Premium Selection - 1 år eller 2000mil garanti.

Som auktoriserad BMW handlare så får du alltid garanti på din begagnade BMW om den är under 5 år gammal och har rullat mindre än 12 000mil.

Detta kan bara erbjudas av auktoriserade BMW handlare och vi rekommenderar därför att du inte handlar en BMW från en icke auktoriserad BMW handlare då denna garantin aldrig kan erbjudas där.

När du köper en BMW Premium Selection bil har din bil varit igenom grundliga 360 graders kontroll.

Rabatt på försäkringen

I och med att BMW orginalförsäkring vet att din bil är en BMW Premium Selection bil så får du även rabatt på din försäkring.

 

Läs mer om BMW Premium Selection

 

Begagnat by Hyundai

Begagnat by Hyundai - 3 år garanti

Det skall vara tryggt att köpa en begagnad Hyundai. Därför skall du köpa den hos en auktoriserad återförsäljare som kan erbjuda Begagnat by Hyundai garantin. Detta är en garanti som bara kan erbjudas av auktoriserade handlare och därför avråder vi er att köpa Hyundai från icke auktoriserade handlare.

Begagnat by Hyundai gäller på alla bilar som är under 9 år gammal och har gått mindre än 14 000mil.

För att denna garanti skall gälla så har alla berörda Hyundai bilar gått igenom en grundlig kontroll av bilen och även gått igenom Hyundais orginal underhållsservice innan den kommer i dina händer.

Läs mer om Begagnat by Hyundai