BMW Privatleasing hos Bendt Bil i Halmstad

BMW Privatleasing

– Service Inclusive under 36 månader upp till 4000 mil

– Ingen kontantinsats och inget restvärde

Med BMW Privatleasing blir det enkelt för dig att köra BMW. Du får njuta av din bil i 36 månader. Då ingår BMW Service Inclusive och du behöver inte betala någon kontantinsats. När kontraktstiden är slut lämnar du tillbaka din BMW och väljer en ny. Du kan välja vilken BMW du vill ur vårt breda modellprogram.

Se vilka modeller som erbjuds från BMW

BMW Service Inclusive.

Med BMW Service Inclusive behöver du inte oroa dig för underhållskostnader. Du får ordinarie service i enlighet med bilens intervallsystem under 36 månader upp till 4000 mil, utan några extra kostnader. Service sker hos din auktoriserade BMW återförsäljare/verkstad i Sverige.

BMW Originalförsäkring

Välj BMW Originalförsäkring när du privatleasar en ny BMW. Med leasingförsäkring från BMW Originalförsäkring får du en förmånlig och fast premie under hela kontraktstiden, och kostnaden är inbakad tillsammans med leasinghyran, så du får bara en faktura. Smidigt och enkelt.

BMW Originalförsäkring är det självklara valet för dig som kör BMW. Det är en märkesförsäkring framtagen i samarbete mellan BMW och If Skadeförsäkring. Vi garanterar reparationer hos auktoriserade BMW-verkstäder som känner varje BMW-modell in i minsta detalj och använder alltid originaldelar. Allt för att behålla kvalitén och säkerheten hos din BMW.

Skötsel av leasingbil

Genom att sköta om din BMW och lämna in den på service i enighet med bilens intervallsystem kan du undvika onödiga kostnader vid kontraktets slut. När bilen indikerar att det är dags för service bokar du en tid och lämnar in den hos din återförsäljare, sedan tar vi hand om resten. För att det ska vara enklare för dig att hålla reda på vad normalt slitage innebär får du en återlämningsguide kort efter att du har hämtat ut din nya BMW.

Fördelar med privatleasing

Privatleasing ger ekonomisk trygghet genom en månadskostnad som inkluderar finansiering, service samt värdeminskning. Endast försäkring, skatt och bränsle tillkommer. Byt bil oftare efter avtalstidens slut och undvik bekymmer kring värdeminskning och försäljning. Privatleasing ger en ny bil utan behov av stora lån eller höga uppläggningsavgifter.