Välkommen till BMW i Halmstad

BMW grundades 1916 och har sedan dess producerat flygmotorer, motorcyklar och sedan bilar. Idag har BMW en position som ett av de mest respekterade bilmärkena i världen.

BMW är måna om miljön och är ledande inom Dow Jones Sustainability Index tack vare just detta. Visste du att man återvinner 98% av en BMW 3-serie? Eller att bara 4 gram överflödig materia används vid production av en BMW 3-serie? Det är just detta som gör att BMW är nummer ett på Dow Jones Sustainability Index.Körglädje är det ledande ordet inom BMW och perfekta sättet att beskriva känslan när du kör en BMW.

BMW's modellprogram växer år efter år just för att kunna möta fler behov på marknaden. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt modell och utrustning för just dina behov!

 

Vi tycker att BMW har ett av de mest kompletta modellprogrammen på marknaden. Bilarna utvecklas ständigt med det senaste inom körkänsla, teknologi och drivmedel och det är fantastiskt roligt att BMW befinner sig bland dem ledande i alla led.

Se hela BMW modellprogram

 

Köp ny BMW i Halmstad

Vi tycker att BMW har ett av de mest kompletta modellprogrammen på marknaden. Bilarna utvecklas ständigt med det senaste inom körkänsla, teknologi och drivmedel och det är fantastiskt roligt att BMW befinner sig bland dem ledande i alla led. Se hela BMWs modellprogram

 

BMW Orginalförsäkring

När du köper en ny eller begagnad BMW hos oss så bjuder vi på en Rulla-ut försäkring i två veckor. Efter tvåveckorsperioden får du rabatt på försäkringen i ett helt år. Du får alltid snabb hjälp av erfarna experter hos en auktoriserad verkstad och villkoren är generösa. Självklart kan du köpa märkesförsäkringen också om du redan äger en BMW. Vill du veta mer? Fråga en av våra säljare eller läs mer här om BMW Originalförsäkring.

 

BMW Financial Services

BMW har även sitt egna finansbolag som hjälper dig att förverkliga din bildröm. Här kan du finansiera såväl nya och begagnade BMW på ett enkelt sätt. Vi sköter all administration på plats och du kan få ditt kreditbesked direkt i hallen.

Läs mer om BMW Financial Services

Köpa begagnad BMW

Söker du begagnad BMW 1-serie, 3-serie eller 5-serie? Vi kan erbjuda ett stort utbud av begagnade BMW till mycket förmånliga priser. Som auktoriserad BMW handlare kan du känna dig trygg när du handlar begagnad BMW hos oss. Se våra begagnade BMW i lager

 

BMW Premium Selection

Vi erbjuder BMW Premium Selection Garanti på alla våra svensksålda begagnade BMW bilar. Detta innebär att du får 12 månaders garanti.

Läs mer om BMW Premium Selection

 

BMW Value Service

För att kunna behålla alla garantier på din begagnade BMW så behöver du behålla  din BMW 100% BMW. Därför har BMW skapat BMW Value Service för att kunna hjälpa dig med detta. BMW Value Service är ett skräddarsytt serviceprogram för utvalda BMW modeller - inte dyrare, bara bättre.

Läs mer om BMW Value Service

Tobias Kron

Säljare

E-mail: Tobias.Kron@bendtbil.se

Tel: 035-10 40 78

Denny Söderqvist

Säljare

E-mail: Denny.soderqvist@bendtbil.se

Tel: 035-295 04 51

Fredrik Johansson

Product Genius

E-mail: Fredrik.Johansson@bendtbil.se

Tel: 035-10 46 41

Ta kontakt med oss