Lediga tjänster hos Bendt Bil AB

Återförsäljare för BMW, Hyundai, Opel, Peugeot, Citroen, Isuzu och Koenigsegg

Bendt Bil AB söker nu Erfaren bilskadereparatör

 

Vår skadeverkstad består idag av 16 personer som tar hand om skadade bilar och gör dem som nya igen. Vi har ett väldigt bra samarbete med samtliga försäkringsbolag.

 

Vi behöver nu förstärka med ytterligare en erfaren bilplåtslagare.

Du skall ha genomgått lämplig utbildning och ha några års erfarenhet av liknande arbete.

 

Om du är intresserad av bilar och brinner för att serva kunder och tillgodose deras önskemål är detta perfekta jobb för dig. Vi strävar efter en långsiktig relation med goda utvecklings- och fördjupningsmöjligheter i ett väl sammantrimmat arbetslag där alla ställer upp för varandra.

 

Du kommer att jobba med frihet under ansvar. Givetvis krävs att du är noggrann och välstrukturerad.

Vi söker dig som gärna gör ”det lilla extra” för våra kunder och deras bilar och har en yrkesstolthet i ditt arbete.

 

Vi värdesätter även Ditt trevliga sätt så att du passar in i vårt övriga gäng.

Våra ledord är yrkesstolthet och glädje.

 

Frågor om tjänsterna kan ställas till Stefan Carlsson via: stefan.carlsson@bendtbil.se.

 

Välkommen in med Din ansökan snarast till: Bendt Bil AB, Box 313, 301 08 Halmstad.

 

ERFAREN BILMEKANIKER

Om du har fordonsutbildning och några års erfarenhet som mekaniker på bilar är detta chansen för dig att fortsätta utvecklas med den senaste tekniken inom fordonsbranschen.

Du får jobba med frihet under ansvar. Givetvis krävs att du är noggrann och välstrukturerad. Vi söker dig som gör ”det lilla extra” för våra kunder och deras bilar och har en yrkesstolthet i ditt arbete.

 

Vi värdesätter även Ditt trevliga sätt så att du passar in i vårt övriga gäng.

Våra ledord är yrkesstolthet och glädje.

 

Frågor om tjänsterna kan ställas till Marcus Pålsson via: marcus.palsson@bendtbil.se.

Välkommen in med Din ansökan snarast till: Bendt Bil AB, Box 313, 301 08 Halmstad.

Om Bendt Bil

Bendt Bil är återförsäljare för BMW, Hyundai, Opel, Peugeot, Citroen, Isuzu och Koenigsegg. Vi är en fullserviceanläggning som kan hjälpa våra kunder med allt när det kommer till bilfrågor. Vi säljer ca 3000 bilar och servar närmre 15 000 verkstadskunder om året.

Som det familjeföretag vi är strävar vi alltid efter familjekänslan på arbetsplatsen.

Våra ledord yrkesstolthet och glädje försöker vi leva efter, vilket betyder att det man gör på jobbet skall man göra för att göra sig själv stolt. När man är klar med sin arbetsdag skall man kunna se sig själv i spegeln och säga, idag har jag gjort mitt bästa! Det är vad vi förväntar oss av vår personal.

Utöver att ha roligt på arbetsplatsen försöker vi hitta på olika aktiviteter utanför arbetsplatsen. Vi har även återkommande dagar där vi bjuder hela personalen på lunch. Vi försöker att skapa något mer än bara en arbetsplats, en miljö där alla kan trivas och känna sig som en i familjen.

Vi är även väldigt måna om hälsan för vår personal och har därför investerat i ett eget gym där vår personal tillsammans med familj har tillträde till Bendt Bils egna kompletta gym!

En av Bendt Bils uppgifter är att verka för ett bättre samhälle och det gör vi bland annat genom att under många år varit en av Hallands största sponsorer till ungdomsidrotten. Även långvarig partner till Ung företagsamhet. Vi har även lämnat julklappar till barnavdelningen på Halmstad sjukhus i över 20 år.

Det är vår personal som gör att vi kan stoltsera med många återkommande kunder och högst marknadsandel i Sverige på flera av våra bilmärken.

Över 40 000 kvm komplett bilanläggning!

Vi är ensamma återförsäljare för svenska biltillverkaren Koenigsegg i Norden.

Vårt personalgym där alla anställda med familj har tillgång 7 dagar i veckan!

Skicka din ansökan